Landelijk trainingspunt Norg - mountainbiken 2023

Op woensdag 1 maart 2023 start het mountainbike programma in Norg. Norg is door de KNWU aangewezen als landelijke trainingspunt. Er wordt wekelijks op woensdag getraind van 16.00-18.00 uur. De trainingen worden verzorgd door gekwalificeerde trainers; Jelle-Wietse Jongedijk en/of Tim Smeenge.

Doelgroep

Deze trainingen zijn bedoeld voor nieuwelingen, junioren en elite/belofte (m/v) die zich toeleggen op het rijden van mountainbikewedstrijden en/of met internationale wedstrijdambities (bijv. 3 NationsCup). Ook oudste jeugdcategorieën (6/7) mogen zich onder voorbehoud aanmelden. Dit wordt per persoon door de trainer(s) beoordeelt.

Techniekcomponent belangrijk onderdeel

De trainingen bevatten naast een fysiek deel ook veel aandacht voor de technische kant van het mountainbiken. Dit is een facet dat steeds belangrijker wordt om je staande te houden op internationaal wedstrijdniveau.

Programma 2023

Het programma bestaat uit ± 20 trainingen verdeeld over de periode maart t/m juli. Tijdens de trainingen wordt rekening gehouden met de kalenders; landelijke wedstrijden, NationsCup, NK’s en EK’s. Het vaste trainingspunt is Norg (Langeloërweg 63, 9331 VA Norg). Afhankelijk van het trainingsdoel wordt er uitgeweken naar andere locaties.

Communicatie

Communicatie gaat via een whatsapp groep. Na een aanmelding word je aan de groep toegevoegd, waarin het volledige trainingsprogramma wordt gepubliceerd.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail met je naam/club/categorie te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor de aanvullende informatie kun je bij hier terecht. Deelname aan het programma kost eenmalig €25,00 (betaalverzoek volgt in april). Als je deelneemt aan het programma wordt uitgegaan van commitment en een actieve participatie.

Jan DuponKNWU | Regiocoach Noord
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mob. +31 (0)6 30 63 83 06